top of page
  • Εικόνα συγγραφέαΣΕΑΜΕ

Χορηγία ΣΕΑΜΕ στην ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Αθήνα, 25/02/2019


Θέμα: «Ανακοίνωση χορηγίας του ΣΕΑΜΕ στην ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ»


Το Δ.Σ. του ΣΕΑΜΕ στην συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στις 22/2/2019 αποφάσισε να προσφέρει δωρεάν, μέσω των επιχειρήσεων μελών του, τις υπηρεσίες απεντόμωσης και μυοκτονίας στις εγκαταστάσεις του Εθελοντικού Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού «Κιβωτός του Κόσμου».


Ο ΣΕΑΜΕ παίρνει πρωτοβουλίες με στόχο την αναβάθμιση του κλάδου με τη διάδοση ορθών πρακτικών, την καθιέρωση πρωτοκόλλων που εναρμονίζονται με τη εθνική και Ευρωπαϊκή Νομοθεσία, την ενημέρωση του πολίτη και την προστασία του περιβάλλοντος. Οι δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης θα βοηθήσουν στη δημιουργία ενός κλίματος εμπιστοσύνης μεταξύ των συναδέλφων και της κοινωνίας που θα οδηγήσει στην ανάπτυξη του κλάδου και την προστασία της δημόσιας υγείας.


Η «Κιβωτός του Κόσμου», παρέχει φροντίδα και αγάπη σε εκατοντάδες παιδιά  και σε μητέρες, στα κέντρα ημέρας και στα σπίτια φιλοξενίας της, που διαχειρίζεται στην Αθήνα και την επαρχία. Με εθελοντική εργασία και χρηματοδότηση έχει καταφέρει πολλά και αποτελεί μια μεγάλη οικογένεια. Μέλη αυτής της οικογένειας είναι τα παιδιά, οι γονείς, οι συνεργάτες, οι εθελοντές και οι συμπαραστάτες.


Για το 2019, αναλαμβάνουν την κάλυψη των χώρων Αθηνών και Βόλου, οι επιχειρήσεις AGROHEALTH (Κουτσούκος Σ. - Μαλαφούρης Σ. Ο.Ε.), GREEN & HEALTH (Βλάσης Μπισμπίκης), Ε&ΜΥ (Δημήτρης Αντωνιάδης), ΠΟΥΛΙΑΣ (Πουλιάς Ιωάννης Μ. ΙΚΕ), ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ (Αγάπη Βρακίδου) και AXIVEN (Απολυμαντική ΑΕΤΕ).  Η παροχή των υπηρεσιών δεν επιβαρύνει τον προϋπολογισμό του Συνδέσμου, και πραγματοποιείται εθελοντικά από τις αναφερόμενες επιχειρήσεις.


Στη συγκεκριμένη δράση ή σε αντίστοιχες πρωτοβουλίες του ΣΕΑΜΕ, μπορεί να συμμετάσχει κάθε συνάδελφος που εκδηλώσει ενδιαφέρον.


Δηλώστε πρόθεση συμμετοχής, στέλνοντας email στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@seame.gr.


bottom of page