top of page
  • Εικόνα συγγραφέαΣΕΑΜΕ

Σεμινάριο Απεντομώσεων Θεσσαλονίκη Ιαν 2013


Ο ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΑΥΤΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕ ΘΕΜΑ:

‘’ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ- ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ - ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΑΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ: ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ’’ την Παρασκευή /Σάββατο /Κυριακή, 25, 26 και 27 Ιανουαρίου 2013 στη Θεσσαλονίκη.

Εκπαιδευτές στο ως άνω σεμινάριο θα είναι Πανεπιστημιακοί Καθηγητές, στελέχη Υπουργείων & Ερευνητικών Ιδρυμάτων και αναγνωρισμένοι Ειδικοί Επιστήμονες του κλάδου.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε κάθε ενδιαφερόμενο που δραστηριοποιείται ή πρόκειται να δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά στα υπόψη αντικείμενα (γεωπόνοι, τεχνολόγοι γεωπονίας, χημικοί, χημικοί μηχανικοί, επόπτες δημόσιας υγείας κα).

Ιδιαίτερη βαρύτητα θα δοθεί στις εφαρμογές και στην επαγγελματική ενημέρωση των εκπαιδευομένων, με αναφορά και σε «νέο υλικό ενημέρωσης» που αφορά το χώρο των απεντομώσεων. Τα αντικείμενα του σεμιναρίου σχετίζονται με:

την αντιμετώπιση όλων των κατηγοριών των ζωικών εχθρών στο αστικό και περιαστικό περιβάλλον (έντομα, ακάρεα, τρωκτικά κα)τη νομοθεσία που διέπει τις απεντομώσεις, τις μυοκτονίες και τις απολυμάνσειςτην αντιμετώπιση των κυριοτέρων εντομολογικών εχθρών στο αστικό πράσινοτην πρακτική εφαρμογή πάνω σε νέες μεθόδους αντιμετώπισης ζωικών εχθρών δημόσιας υγείας σε κατοικημένους χώρους, χώρους επεξεργασίας τροφίμων, ευρείες περιαστικές περιοχές κα.

Για τα μέλη του ΣΕΑΜΕ υπάρχει έκπτωση 20%

Δείτε την Ανακοίνωση, το Πρόγραμμα και την Αίτηση Συμμετοχής στα συνημμένα αρχεία.

bottom of page