top of page
  • Εικόνα συγγραφέαΣΕΑΜΕ

Ο ΣΕΑΜΕ αναδεικνύει τη σπουδαιότητα των υπηρεσιών Απεντόμωσης, Μυοκτονίας, Απολύμανσης

Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Απεντομώσεων και Μυοκτονιών Ελλάδας (ΣΕΑΜΕ), στο πλαίσιο των δράσεων εξωστρέφειας με σκοπό την ανάδειξη της σπουδαιότητας των υπηρεσιών αντιμετώπισης επιβλαβών οργανισμών και τη σημασία της επαγγελματικής προσέγγισης στην ολοκληρωμένη διαχείριση, προχώρησε στη διανομή έντυπου ενημερωτικού υλικού στο ShortStay Confeference 2024, το οποίο πραγματοποιήθηκε 9-10 Φεβρουαρίου 2024 στο Συνεδριακό Κέντρο του Αρχαίου Ελαιώνα.


Το ενημερωτικό φυλλάδιο με το νέο σλόγκαν: "επιλέξτε ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ για την απεντόμωση, τη μυοκτονία και την απολύμανση", ήταν αναρτημένο σε εμφανή σημεία για να παραλάβουν ελεύθερα οι σύνεδροι και τοποθετήθηκε στις τσάντες με το υλικό που παρέλαβαν οι συμμετέχοντες κατά την άφιξη τους.


Η κάλυψη δαπανών της δράσης έγινε από συνδρομές των μελών του ΣΕΑΜΕ, δηλαδή των επιχειρήσεων Παροχής Υπηρεσιών Απεντόμωσης, Μυοκτονίας, Απολύμανσης που συμβάλλουν αποφασιστικά στην ανάπτυξη του κλάδου. Σε κάθε αντίστοιχο έντυπο που εκδίδουμε θα αναγράφονται τα στοιχεία των οικονομικά ενήμερων μελών μας.


Κλείνοντας θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς του ΣΕΑΜΕ και ειδικότερα τις εταιρείες AGROZA, ΔΑΦΝΗ AGROTRADE, FARMACHEM, AXIVEN AGRO, BASF, ΓΟΥΛΑΣ PROTECTION, και PROTECTA, οι οποίοι είναι σταθερά διπλά σε κάθε προσπάθεια του Συνδέσμου μας





bottom of page