top of page
  • Εικόνα συγγραφέαΣΕΑΜΕ

Επιστημονικό Πρόγραμμα 19ου Πανελλήνιου Εντομολογικού Συνεδρίου

Το 19ο Πανελλήνιο Εντομολογικό Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί 23 με 27 Μαϊου στην Πόλη του Αγρινίου, της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας, Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος.





Στο συνέδριο θα παρουσιαστούν πρωτότυπες ερευνητικές εργασίες που καλύπτουν όλους τους κλάδους της βασικής και εφαρμοσμένης έρευνας της Εντομολογίας, Ακαρεολογίας και Νηματωδολογίας, καθώς και θέματα που άπτονται επίκαιρων εντομολογικών προβλημάτων.


Η Οργανωτική Επιτροπή μαζί με την Εντομολογική Εταιρεία Ελλάδος θέτουν ως στόχους του 19ου ΠΕΣ αφενός την παρουσίαση των νεότερων κατευθύνσεων της επιστημονικής έρευνας και της εφαρμογής των αποτελεσμάτων αυτής και αφετέρου την διάχυση της επιστημονικής γνώσης, την ανταλλαγή απόψεων, την συζήτηση μεταξύ επιστημόνων, ερευνητών και αντιπροσώπων των παραγωγικών κλάδων.


Η Οργανωτική Επιτροπή θα προσπαθήσει να οργανώσει ένα ενδιαφέρον και όσο το δυνατόν άρτιο συνέδριο. Για την επίτευξη των στόχων του συνεδρίου ωστόσο απαραίτητη προϋπόθεση είναι η δική σας παρουσία, είτε παρουσιάζοντας την επιστημονική σας μελέτη, είτε λαμβάνοντας μέρος στις συζητήσεις και στις δράσεις του.


Θα πρέπει να επισημανθεί ότι το 19ο ΠΕΣ θα πραγματοποιηθεί με την προϋπόθεση ότι οι υγειονομικές συνθήκες θα επιτρέψουν την ασφαλή διοργάνωσή του.


Περισσότερες πληροφορίες θα είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του συνεδρίου (https://entsoc.gr/19opec/) που θα ανανεώνεται σταδιακά.


Επιστημονικό Πρόγραμμα 19ου Εντομολογικού Συνεδρίου
.pdf
Download PDF • 668KB


bottom of page