top of page
  • Εικόνα συγγραφέαΣΕΑΜΕ

Εκδήλωση ΣΕΑΜΕ στην έκθεση CleanExpo 2023

O ΣΕΑΜΕ θα συμμετάσχει στο CLEAN INNOVATION FORUM της έκθεσης Clean Expo, διοργανώνοντας εκδήλωση την Κυριακή 12/02/2023 ώρα 18:00 - 20:00 με θέμα: "Eργασίες Απεντόμωσης – Μυοκτονίας – Απολύμανσης"


Ομιλητές:

(1) Δημήτρης Αντωνιάδης, Γεωπόνος ΓΠΑ, Γραμματέας Δ.Σ. ΣΕΑΜΕ


(2) Κωνσταντίνος Ντελέζος, Λέκτορας Εφαρμογών ΠΑ.Δ.Α. , Σχολή Δημόσιας Υγείας, Τμήμα Δημόσιας και Κοινοτικής Υγείας


Ο ΣΕΑΜΕ είναι Υποστηρικτής, στην έκθεση CleanExpo 2023 και σας προσκαλεί στο Περίπτερο C24, από 10 έως 12 Φεβρουαρίου 2023 στο Εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου.


Κατεβάστε το πρόγραμμα του Cleaning Innovation Forum

Πρόγραμμα CLEANING INNOVATION FORUM
.pdf
Download PDF • 206KB



Η CLEAN EXPO, το μοναδικό και πλέον εξειδικευμένο εκθεσιακό event στην Ελλάδα για τον επαγγελματικό καθαρισμό και έρχεται για να αποτελέσει την κορυφαία εμπορική συνάντηση για τους όλους τους επαγγελματίες του κλάδου.


Η CLEAN EXPO με ολιστική προσέγγιση θα αναδείξει προϊόντα, εξοπλισμό, υπηρεσίες και τεχνολογίες για επαγγελματικό καθαρισμό, απολύμανση, υγιεινή & εξυγίανση περιβάλλοντος.

Οι εταιρίες που συμμετέχουν ως εκθέτες θα υποδεχτούν τους χιλιάδες επισκέπτες για να τους παρουσιάσουν όλες τις νέες τάσεις, τα καινοτόμα προϊόντα τους και σύγχρονες προτάσεις και λύσεις που θα τους βοηθήσουν να βελτιώσουν και να εκσυγχρονίσουν τις επιχειρήσεις τους.


Την έκθεση θα πλαισιώσει το CLEANING INNOVATION Forum με ημερίδες, σεμινάρια και παρουσιάσεις που θεματικά θα αγγίξουν κυρίως τις νέες τεχνολογίες και την καινοτομία στα προϊόντα και τις υπηρεσίες του ευρύτερου κλάδου.


Η CLEAN EXPO 2023 θα αποτελέσει ένα τόπο δικτύωσης, ενημέρωσης και εξέλιξης.






Κατεβάστε την Πρόσκληση

Πρόσκληση στην Έκθεση CleanExpo 2023
.pdf
Download PDF • 1.62MB

bottom of page