top of page
  • Εικόνα συγγραφέαΣΕΑΜΕ

Εκδήλωση ΜΦΙ με θέμα: Κουνούπια: νέα δεδομένα και προκλήσεις στην αντιμετώπισή τους

Χαιρετισμό στην ημερίδα με τίτλο «Κουνούπια: νέα δεδομένα και προκλήσεις στην αντιμετώπισή τους», θα απευθύνει εκ μέρους του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Απεντομώσεων και Μυοκτονιών Ελλάδας, ο κύριος Αθανάσιος Μητσέας, Α' Αντιπρόεδρος Δ.Σ., Χημικός Μηχανικός ΕΜΠ.


Τοποθεσία

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την  Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 (ώρα έναρξης 9:00), στην αίθουσα του Αμφιθεάτρου του Πολεμικού Μουσείου στην Αθήνα.


Στόχος

Στόχος της ημερίδας είναι η παρουσίαση όλης της ερευνητικής δραστηριότητας των συγκεκριμένων έργων, που συντονίζει το ΜΦΙ, και παράλληλα να δοθεί έμφαση στη σημασία της έρευνας αναφορικά με την ολοκληρωμένη διαχείριση των κουνουπιών-διαβιβαστών.


Ερευνητικά έργα

Η ημερίδα (workshop) διοργανώνεται στο πλαίσιο των έργων «Καινοτόμες προσεγγίσεις στην παρακολούθηση και αντιμετώπιση του Ασιατικού κουνουπιού τίγρη με έμφαση στην τεχνική της εξαπόλυσης στείρων αρσενικών» [[ΤΑΕΔΚ-06173] με ακρωνύμιο “moSquITo”, https://www.mosquitosit.gr] και «Καταγραφή της παρουσίας και της εποχιακής διακύμανσης των κουνουπιών (Culicidae) στην Περιφέρεια Αττικής».


Εγγραφή

Για τη συμμετοχή στην ημερίδα, απαιτείται προεγγραφή χρησιμοποιώντας τη σχετική φόρμα  https://www.mosquitosit.gr/hmerida/. Το πρόγραμμα της ημερίδας θα αναρτηθεί στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα.



bottom of page