top of page
  • Εικόνα συγγραφέαΣΕΑΜΕ

Εκδήλωση για την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας μεταξύ ΣΕΑΜΕ & STAMA


O Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Απεντομώσεων & Μυοκτονιών Ελλάδας (ΣΕΑΜΕ), προσκαλεί τα μέλη του, στην εκδήλωση που συνδιοργανώνει με το Σύνδεσμο Εταιρειών Βραχυχρόνιας Μίσθωσης Ακινήτων (STAMA Greece), με αφορμή την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας μεταξύ των δύο φορέων.


O Σύνδεσμος Εταιρειών Βραχυχρόνιας Μίσθωσης Ακινήτων (STAMA Greece) και ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Απεντομώσεων & Μυοκτονιών Ελλάδας (ΣΕΑΜΕ) ενώνουν τις δυνάμεις τους με σκοπό τη διασφάλιση υψηλής ποιότητας παρεχόμενων υπηρεσιών Απεντόμωσης, Μυοκτονίας & Απολύμανσης στα καταλύματα βραχυχρόνιας μίσθωσης. Οι συνεργαζόμενοι φορείς μέσω της νέας συνεργασίας, συμβάλλουν στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών, την προαγωγή της ασφάλειας και της υγείας, την εμπέδωση της νοοτροπίας πρόληψης με τη συνεργασία και προς όφελος επιχειρήσεων οι οποίες διαχειρίζονται καταλύματα βραχυχρόνιας μίσθωσης, των επιχειρήσεων που υλοποιούν εργασίες Απεντόμωσης, Μυοκτονίας και Απολύμανσης, των εργαζομένων σε αυτές, τους πελάτες τους και της κοινωνίας συνολικά.


Στο πλαίσιο της συνεργασίας, ο ΣΕΑΜΕ και ο STAME θα προχωρήσουν στη σύνταξη οδηγού εφαρμογών, στον οποίο θα αναγράφονται αναλυτικά τα βήματα για την υλοποίηση της παρεχόμενης υπηρεσίας Απεντόμωσης, Μυοκτονίας & Απολύμανσης στα καταλύματα βραχυχρόνιας μίσθωσης. Στον οδηγό θα αναγράφονται επίσης τα έγγραφα τεκμηρίωσης τα οποία πρέπει να παραδίδονται στο διαχειριστή κάθε καταλύματος με το πέρας των εργασιών, από τον πάροχο των υπηρεσιών Απεντόμωσης, Μυοκτονίας και Απολύμανσης. Η σύνταξη του οδηγού αποσκοπεί σε αποτελεσματικές εφαρμογές με σεβασμό στον άνθρωπο, το περιβάλλον και την αειφορία.


Η εκδήλωση θα γίνει στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών (Πανεπιστημίου 44, Αθήνα (εντός στοάς)), την Παρασκευή 21 Απριλίου 2023 στο διάστημα 18:00 - 21:00.

bottom of page