top of page
  • Εικόνα συγγραφέαΣΕΑΜΕ

Διεξαγωγή Εκλογών & Γεν. Συνέλευσης ΣΕΑΜΕ

Το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΑΜΕ σε συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στις 29/09/21 αποφάσισε την διεξαγωγή Γενικής Συνέλευσης του συνδέσμου και εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. Παράλληλα με την γενική συνέλευση και τις εκλογές, θα γίνει εκδήλωση με προσκεκλημένους από το ΥΠΑΑΤ, το ΓΕΩΤΕΕ, τον πανεπιστημιακό χώρο και την αγορά. Η εκδήλωση θα γίνει το Σάββατο 06/11/2021 στις 10.00 π.μ. στο αμφιθέατρο συνεδρίων του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΠΑΣΤΕΡ.


Η εκδήλωση θα είναι υβριδική. Θα υπάρχει η δυνατότητα διά ζώσης παρουσίας, όπου ως εκ τούτου θα έχουν δυνατότητα συμμετοχής όσοι συνάδελφοι επιθυμούν. Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή είναι ο εμβολιασμός ή η βεβαίωση νόσησης. Η εκδήλωση επίσης θα μεταδοθεί και διαδικτυακά ώστε όσοι δεν μπορούν να είναι κοντά μας, να έχουν την δυνατότητα συμμετοχής εξ’ αποστάσεως.


Μετά τις ομιλίες των προσκεκλημένων, θα γίνουν ομιλίες από το απερχόμενο Δ.Σ. για τα πεπραγμένα του κατά την διάρκεια της θητείας του. Θα τελειώσει η διαδικτυακή μετάδοση και θα ακολουθήσουν οι εκλογές.


Παρακαλούνται τα μέλη να τακτοποιήσουν τις οικονομικές υποχρεώσεις τους ως τις 31/10/21. Επίσης παρακαλούνται όσοι συνάδελφοι ενδιαφέρονται να θέσουν υποψηφιότητα για εφορευτική επιτροπή, εξελεγκτική επιτροπή και διοικητικό συμβούλιο, να ενημερώσουν έως 31/10/2021.


Δεδομένης της υγειονομικής κρίσης, υπάρχει πιθανότητα να επιβληθεί απαγόρευση των συναθροίσεων, οπότε στην περίπτωση εκείνη θα προχωρήσουμε μόνο με ηλεκτρονική ψηφοφορία.


Επισημαίνεται ότι υποψηφιότητα μπορεί να θέσει και συνάδελφος ο οποίος δεν μπορεί να είναι παρών την ημέρα των εκλογών.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν με την συνδρομή τους, την ψήφο τους, τις απόψεις τους και την υποψηφιότητα τους ώστε ο σύνδεσμός μας την επόμενη μέρα να είναι πιο δυνατός και πιο αποτελεσματικός στο έργο του.



Θα ακολουθήσει λεπτομερέστερη ενημέρωση.


Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Ο Πρόεδρος & τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου

bottom of page