top of page
  • Εικόνα συγγραφέαΣΕΑΜΕ

Webinar: Προστασία των αποθηκευμένων δημητριακών με την χρήση γης διατόμων







Σας προσκαλούμε στο Webinar που διοργανώνει ο Συνεταιρισμός Αγροτών Θεσσαλίας ΘΕΣΓΗ σε συνεργασία με τα Εργαστήρια Εντομολογίας και Γεωργικής Ζωολογίας και Αγροτικής Οικονομίας και Καταναλωτικής Συμπεριφοράς του Τμήματος Γεωπονίας, Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με θέμα «Προστασία των αποθηκευμένων δημητριακών με την χρήση γης διατόμων: από την θεωρία στην εφαρμογή» στα πλαίσια του ερευνητικού έργου «DiatomiteThem», που χρηματοδοτείται από τη δράση Ερευνώ – Δημιουργώ – Καινοτομώ του προγράμματος ΕΣΠΑ.


Στο σεμινάριο θα αναφερθούν τα βασικά σφάλματα και οι καλές πρακτικές μιας επιτυχημένης απεντόμωσης, οι εναλλακτικές μέθοδοι προστασίας των αποθηκευμένων προϊόντων καθώς και η βιωσιμότητα και η οικονομικότητα αυτών των μεθόδων.


Το Webinar θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 27/10 13:00-14:00 μέσω της εφαρμογής MSTEAMS. Η σύνδεση μπορεί να γίνει από προσωπικό υπολογιστή ή tablet.

Για να κατοχυρώσετε την συμμετοχή σας πατήστε εδώ: "https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfWIbxYvygZv28mNJVALHvOkBX8hItNe0l6DRoeTS7Lgkq3sw/viewform".


Ολοκληρώστε την εγγραφή σας άμεσα, καθώς υπάρχουν μόνο 100 θέσεις.


Μετά την εγγραφή, θα λάβετε επιπλέον πληροφορίες για το webinar καθώς και οδηγίες για την σύνδεση στην εφαρμογή.


Θα χαρούμε να σας έχουμε κοντά μας!




bottom of page