top of page
Εικόνα συγγραφέαΣΕΑΜΕ

Webinar: Standard Operating Procedures for mosquito surveillance and control activities



Ακολουθήστε το σύνδεσμο: https://forms.med.uth.gr/index.php/743396?lang=en και κάντε Δωρεάν εγγραφή στο Webinar με θέμα: "Standard Operating Procedures for mosquito surveillance and control activities at Points of Entry (Τυπικές Λειτουργικές Διαδικασίες για δραστηριότητες επιτήρησης και ελέγχου κουνουπιών στα Σημεία Εισόδου)".


Ανάμεσα στους εισηγητές θα είναι ο Δρ. Παναγιώτης Μυλωνάς, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής, Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο και ο Δρ. Αντώνης Μιχαηλάκης, Διευθυντής Ερευνών, Εργαστήριο Εντόμων & Παρασίτων Υγειονομικής Σημασίας, Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο.


Το σεμινάριο θα ξεκινήσει την Τετάρτη 23/02/2022, ώρα 15:00 και θα έχει διάρκεια δύο ώρες.


Το σεμινάριο υλοποιείται στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος πρόγραμμα EU HEALTHY GATEWAYS. Το πρόγραμμα EU HEALTHY GATEWAYS στοχεύει να υποστηρίξει τη συνεργασία και τη συντονισμένη δράση των κρατών μελών για τη βελτίωση των ικανοτήτων ετοιμότητάς τους και ανταπόκρισης στα σημεία εισόδου. Αυτό περιλαμβάνει λιμάνια, αεροδρόμια και χερσαίες διαβάσεις, για την πρόληψη και την καταπολέμηση των διασυνοριακών απειλών για την υγεία από τον τομέα των μεταφορών. Η κοινή δράση αναμένεται να βελτιώσει τις συντονισμένες διατομεακές δράσεις για τον έλεγχο της μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών και πιθανών φορέων για παθογόνους οργανισμούς στις χερσαίες μεταφορές, στα πλοία και στα αεροσκάφη, σε περίπτωση σοβαρής διασυνοριακής απειλής για την υγεία που επηρεάζει ή προέρχεται εγγενώς από τομέα των μεταφορών.


Ακολουθήστε το Link και δείτε περισσότερες πληροφορίες: https://www.healthygateways.eu/




Kommentare


Die Kommentarfunktion wurde abgeschaltet.
bottom of page