top of page
  • Εικόνα συγγραφέαΣΕΑΜΕ

Ημεριδα για το PEST PRACTICE

Έγινε ενημέρωση: 25 Νοε 2018


Αγαπητοί συνάδελφοι απεντομωτές,


ο ΣΕΑΜΕ είχε την τιμή να συνδιοργανώσει στις 4/4/15 με το Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο μια ημερίδα για την εκπαίδευση στον κλάδο μας. Το Pest Practice είναι ένα Πανευρωπαικό πρόγραμμα το οποίο ερευνά τις ανάγκες του κλάδου του ΙΡΜ σε κάθε χώρα, προτείνει εκπαιδευτικές λύσεις και συνδέει τα εμπλεκόμενα μέρη. Στην ημερίδα που διοργανώθηκε στο ΙΓΕ, έδωσαν το παρόν εκπρόσωποι διαφόρων υπουργείων , εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, συλλογικών φορέων καθώς και επαγγελματίες του ΙΡΜ. Παρουσιάστηκαν αποτελέσματα της έρευνας για Ιταλία, Κύπρο και Ελλάδα και κατέθεσαν τις απόψεις τους διάφοροι ειδικοί.


Πρόγραμμα Ημερίδας Εκπαίδευσης στις Μυοκτονίες-Απεντομώσεις - Pest Practice

Σάββατο 4 Απριλίου 2015, Ινστιτούτο Γεωπονικών Ερευνών, Λ.Κηφισίας 182 Οργάνωση Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο και Ι.Γ.Ε.

Υπό την Αιγίδα του ΣΕΑΜΕ

10:00 Χαιρετισμοί 10:15 Τι είναι το Pest Practice και ποιος ο στόχος του / Μιλωνάς - Μπενάκειο 10:30 Η Ελληνική νομοθεσία και οι ευκαιρίες αλλαγών που προκύπτουν / ΥπΑΑΤ 11:00 Ελληνικά παραδείγματα προς μίμηση ή προς αποφυγή / Αθανασίου – Παν. Θεσσαλία 11:30 Διάλειμμα 12:00 Τα αποτελέσματα της έρευνας του Pest Practice: / Μπενάκειο 12:30 Η πιστοποίηση των επαγγελματιών του ΙΡΜ / ΕΟΠΠΕΠ 13:00 Το Pest Practice & ο Οδηγός Ορθών Απεντομώσεων / Σωτηρούδας-ΣΕΑΜΕ 13:30 Στρογγυλή τράπεζα 14:00 Διάλειμμα 14:30 Γενική Συνέλευση του ΣΕΑΜΕ & εκλογές νέου Διοικητικού Συμβουλίου



Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες στις παρακάτω συνδέσεις για:


Την ημερίδα:

Και για το το pest practice:

bottom of page