top of page
Εικόνα συγγραφέαΣΕΑΜΕ

Κακοκαιρία Daniel: Ευχαριστήρια επιστολή Περιφερειάρχη Θεσσαλίας για τη δωρεά του ΣΕΑΜΕ

Ευχαριστήρια επιστολή απέστειλε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, κύριος Κώστας Αγοραστός, στο ΣΕΑΜΕ, με αφορμή τη δωρεά μιας φορητής συσκευής μέτρησης χλωρίου και αντιδραστήρια, για την κάλυψη των αυξημένων υποχρεώσεων των Διευθύνσεων Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Θεσσαλίας, εξαιτίας των καταστροφικών πλημμυρών.



Οι κονωνικές δράσεις μας το 2023

Αναγνωρίζουμε την κοινωνική ευθύνη που έχουμε ως Σύνδεσμος Επιχειρήσεων ως εκ τούτου αναλαμβάνουμε άμεσα πρωτοβουλίες, όποτε κριθεί σκόπιμο.


Βάσει αυτού, το 2023, με το πέρας της κακοκαιρίας DANIEL, ο ΣΕΑΜΕ σε συνεργασία με:


-        Τον Ελληνικό Σύνδεσμο Φυτοπροστασίας,

-        Το Σύνδεσμο Παραγώγων και Εμπόρων Λιπασμάτων,

-        Το Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Πολλαπλασιαστικού Υλικού και

-        Το Σύλλογο Ελλήνων Σποροπαραγωγών & Σπορόφυτων


Προχώρησαμε μέσω μίας κοινής, συντονισμένης δράσης, στη δωρεά μέσων ατομικής προστασίας και εξοπλισμού επιτόπιας ανάλυσης ποιότητας νερού, σε υπηρεσίες οι οποίες έδωσαν τη μάχη τις πρώτες ημέρες στις πληγείσες περιοχές.

 

Την ίδια περίοδο, ο ΣΕΑΜΕ ανέλαβε μία δεύτερη πρωτοβουλία σχετικά με την αποστολή υλικών στις υγειονομικές υπηρεσίες οι οποίες ανέλαβαν το δύσκολο έργο της διαχείρισης των κουνουπιών.

 

Η συμβολή των προμηθευτών μας ήταν καθοριστική για την επιτυχία της πρωτοβουλίας μας. Ως εκ τούτου, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τις εταιρείες που ανέλαβαν την προμήθεια υλικών και εξοπλισμού, επειδή ενίσχυσαν ουσιαστικά την προσπάθεια,

 

-        αφενός στέλνοντας πρόσθετα υλικά και εξοπλισμό,

-        και αφετέρου το κόστος παράδοσης των πραγμάτων στους τελικούς προορισμούς τους.


Χρηματοδότηση

Η κάλυψη των πρωτοβουλιών που αναλαμβάνει ο ΣΕΑΜΕ, γίνεται από πόρους του Συνδέσμου μας και πιο συγκεκριμένα από τις συνδρομές των μελών μας, δηλαδή των επιχειρήσεων Παροχής Υπηρεσιών Απεντόμωσης, Μυοκτονίας, Απολύμανσης που συμβάλλουν στην ανάπτυξη του κλάδου και τις χορηγίες των εταιρειών που μας στηρίζουν σταθερά, σε κάθε μας βήμα.



Comments


bottom of page